Fejlesztés

support

Cégünk fő tevékenységei közé tartoznak az beágyazott elektronikai fejlesztések, melynek során vállaljuk az egyedi hardver megtervezését, annak legyártását és beültetést, valamint a vezérlő szoftver megírását, valamint igény esetén a késztermék gyártását. Mivel több saját terméket gyártunk és forgalmazunk, így kellő tapasztalattal és tudással bírunk a fejlesztési és gyártási, valamint a forgalomba hozatali és bevizsgálási folyamatokban. Az elektronikai fejlesztésnek számos lépése van, amelynek minden lépésébe be tudunk csatlakozni. Napjainkban az élet minden területén teret hódítanak az okostelefonok, így gyakran felmerül az igény, hogy az elektronika kapcsolódjon valamilyen applikációhoz, ezért szolgáltatásaink közé tartoznak az IOS-es és Androidos applikáció fejlesztések is. Saját termékeinkhez tartozó applikációink révén kellő tapasztalattal rendelkezünk a beágyazott rendszerek és az okostelefonos applikációk rendszer szintű fejlesztésében. Emellett igény esetén kliens oldali szoftverek fejlesztését is végezzük, amelyek kiegészíthetik egy elektronika működését vagy önálló feladatot láthatnak el.

Szolgáltatások

ico

  Hardverfejlesztés:

  A hardverfejlesztés során kerül megtervezésre az elektronika kapcsolási rajza és a nyomtatott áramkör (PCB) terve, amelyből az alkatrészek beültetése után elkészül hardver.

ico

  Beágyazott szoftverfejlesztés

  A szoftverfejlesztés során elkészül a működtető szoftver, amely vezérli az adott hardvert.

ico

  Applikáció fejlesztés:

  Az applikáció fejlesztés során Androidos és IOS-es rendszerekre készülnek szoftverek.


ico

  Kliens oldali szoftver fejlesztés:

  A kliens oldali szoftverek fejlesztése során olyan aztali gépeken futó szoftverek készülnek, amelyek valamilyen elektronikával együttműködve látnak el bizonyos feladatokat vagy önállóan működőképesek.

ico

  Mechanikai fejlesztés:

  Az elektronika gyakran valamilyen mechanikát működtet, amelyet szintén meg kell tervezni és le kell gyártani. Ennek folyamata a mechanikai fejlesztés. Emellett szükség van a beágyazott rendszerek megfelelő dobozolására, amely szintén egy mechanikai fejlesztés.

ico

  Gyártás:

  A gyártás során akár prototípus, akár nagyobb széria gyártására is van lehetőség, melynek során elkészül kompletten a termék.


Referenciák

Image
Olvass tovább

Evotronics Kft.

Image
Olvass tovább

Evotronics Kft.

Image
Olvass tovább

Evotronics Kft.

Image
Olvass tovább

Evotronics Kft.

support

Info

  • +36 30 864 64 27
  • +36 30 982 76 15
  • info@evotronics.eu
support

Termék értékesítés

support
  • Finder-Hungary Kft.
  • 1046 Budapest
    Kiss Ernő u. 3/A
  • 06-1-369-30-54
  • finder.hu@findernet.com