Kameleon System

Applikáció

Kameleon System

Applikáció

A Kameleon épületautomatizálási rendszer az ingyenesen letölthető IOS-es és Androidos applikációján keresztül vezérelhető okostelefonról vagy tabletről. Az applikáció segítségével a felhasználó a távoli elérés szolgáltatás segítségével akár a világon bárhonnan vezérelheti otthonát. Az applikáció illesztése a rendszerhez teljesen automatikus, így nem okoz nehézséget vagy többletköltséget a felhasználók számára.

Csoportvezérlések

Az applikációból akár szintenként szeparált csoportvezérléseket is kiadható, így egyetlen gombnyomással vezérelhető az összes világítás vagy redőny.

Szobák

A vezérlések a szobák funkcióval helyiségenként szeparálhatóak az applikáción belül. Így könnyen megtalálhatóak az adott vezérlések. A szobák száma egyedileg meghatározható, egyedileg elnevezhetőek és ikonok is kiválaszthatóak hozzájuk.

Védelem PIN kóddal

A biztonságos működés érdekében a vezérlés PIN kód megadásával védhető az illetéktelen személyek hozzáférése ellen.

Vezérlések elnevezése

Az átlátható működés érdekében minden kimenet egyedileg elnevezhető.

Kommunikációs modulok

Az applikáció működéséhez a Kameleon modult ki kell egészíteni egy Wi-Fi vagy Bluetooth modullal (több modulból álló rendszer esetén elegendő csak egyet), amelynek segítségével a rendszer képes kommunikálni a telefonnal. Bluetooth-os működés esetén a telefon a Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a Kameleon rendszerrel. Wi-Fi-s kommunikáció esetén lehetőség van az épületbe telepített routeren keresztül, a lokális hálózatot használni (egyidejűleg 4 applikáció működésével), vagy távoli eléréssel a Kameleon System szerverén keresztül. A távoli eléréssel az interneten keresztül a világ bármely pontjáról vezérelhető az épület. Emellett a Wi-Fi modul képes „access point”-ként is működni, melynek során a telefonok közvetlenül rá tudnak csatlakozni.

A távoli elérés funkció használatához regisztráció szükséges.

A távoli eléréssel elméletileg korlátlan számú olyan felhasználó vezérelheti az épületet, akinek jogosultsága van hozzá. Emellett lehetőség van akár több épület kezelésére is az applikáción belül.

Evotronics Kft.

Székhely: 1125 Budapest, Diós árok 29/a
Iroda: 1026 Budapest, Pasaréti út 52/b
+36 30 864 64 27 +36 30 982 7615

Adószám: 24190844-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-994833