Kameleon System

Applikáció

Kameleon System

Applikáció

A Kameleon épületautomatizálási rendszer az ingyenesen letölthető IOS-es és Androidos applikációján keresztül vezérelhető okostelefonról vagy tabletről. Az applikáció segítségével a felhasználó a távoli elérés szolgáltatás segítségével akár a világon bárhonnan vezérelheti otthonát. Az applikáció illesztése a rendszerhez teljesen automatikus, így nem okoz nehézséget vagy többletköltséget a felhasználók számára.

Csoportvezérlések

Az applikációból akár szintenként szeparált csoportvezérléseket is kiadható, így egyetlen gombnyomással vezérelhető az összes világítás vagy redőny.

Szobák

A vezérlések a szobák funkcióval helyiségenként szeparálhatóak az applikáción belül. Így könnyen megtalálhatóak az adott vezérlések. A szobák száma egyedileg meghatározható, egyedileg elnevezhetőek és ikonok is kiválaszthatóak hozzájuk.

Védelem PIN kóddal

A biztonságos működés érdekében a vezérlés PIN kód megadásával védhető az illetéktelen személyek hozzáférése ellen.

Vezérlések elnevezése

Az átlátható működés érdekében minden kimenet egyedileg elnevezhető.

Kommunikációs modulok

Az applikáció működéséhez a Kameleon modult ki kell egészíteni egy Wi-Fi vagy Bluetooth modullal (több modulból álló rendszer esetén elegendő csak egyet), amelynek segítségével a rendszer képes kommunikálni a telefonnal. Bluetooth-os működés esetén a telefon a Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a Kameleon rendszerrel. Wi-Fi-s kommunikáció esetén lehetőség van az épületbe telepített routeren keresztül, a lokális hálózatot használni (egyidejűleg 4 applikáció működésével), vagy távoli eléréssel a Kameleon System szerverén keresztül. A távoli eléréssel az interneten keresztül a világ bármely pontjáról vezérelhető az épület. Emellett a Wi-Fi modul képes „access point”-ként is működni, melynek során a telefonok közvetlenül rá tudnak csatlakozni.

A távoli elérés funkció használatához regisztráció szükséges.

A távoli eléréssel elméletileg korlátlan számú olyan felhasználó vezérelheti az épületet, akinek jogosultsága van hozzá. Emellett lehetőség van akár több épület kezelésére is az applikáción belül.

Evotronics Kft.

1125 Budapest, Diós árok 29/a
+36 30 864 64 27 +36 30 982 76 15

Adószám: 24190844-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-994833